Actueel

Unieke passtudio voor modeontwerpers en bedrijven

Naast London, New York en Hong Kong ook in Amsterdam:

De Alvanon Passtudio 

De Passtudio is geschikt voor ontwerpers, bedrijven en mode-opleidingen voor collectie presentatie van collecties, technische fittings en doorpassessies. Er is keuze uit een breed scala aan Alvanon Alvaforms; heren en dames mannequins in diverse maten; van XS t/m XL en plus size. 
 
Soort: Passtudio 
Oppervlakte: 50m2 
Aantal Alvaforms: 15  
Maten dames: 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46 en plus size: 18,20, 22 
Maten heren: 48, 50 (2x), 52, 54  
 
Bijzonderheden
• Alvaforms bieden een consistente pasvorm in collecties: Artikel C&A boekt winst door Alvanon 
• De passtudio is een zeer lichte ruimte met spiegelwanden en een scheidingswand indien gewenst
• Zeer geschikt voor fotosessies vanwege het licht en ruimte
• Een absolute plus zijn de Alvaforms plus sizes 
 
Huren
• De Passtudio is te huur van maandag t/m vrijdag vanaf 10:00 uur  t/m 17:00 uur
• De Passtudio is te huur voor €175,- excl. BTW  per dagdeel
• Inclusief materialen: Alvanon meetlint, pen & notebook
• Inclusief koffie en thee 
 
Dagdelen 
• Dagdeel 1: 10:00 – 13:00 uur
• Dagdeel 2: 14:00 uur – 17:00 uur 
 
Boek hier de Alvanon Passtudio

Heb je vragen of specifieke wensen? Neem gerust contact met ons op.
Tel: 020-8201153 Email: info@meesteropleidingcoupeur.nl
Voor algemene vragen over de Alvaforms neem je contact op met Alvanon fitstudio@alvanon.com of met de klantenservice in Londen uk.costumerservice@alvanon.com.
 
Achtergrondinformatie:

Wat is een fit Form: Bekijk de film 

Tips & tricks voor je pasvorm: Bekijk de film

Alvanon is marktleider in het leveren van consultancy op gebied van ‘Fit & Sizing’ voor de kledingindustrie. Tevens is Alvanon in het bezit van ‘s werelds grootste database van driedimensionale bodyscanonderzoeken en hun klantenbestand omvat de grootste namen in de mode-industrie.” www.alvanon.com

Alvanon is marktleider in het leveren van consultancy op gebied van ‘Fit & Sizing’ voor de kledingindustrie. Tevens is Alvanon in het bezit van ‘s werelds grootste database van driedimensionale bodyscanonderzoeken en hun klantenbestand omvat de grootste namen in de mode-industrie. 

De opbrengsten van de Passtudio gaat naar de stichting Meesteropleiding Coupeur en studenten t.b.v. de herwaardering van het kleermakersvak. 

 • 19 jan OPEN ATELIER VAN 12 - 16 uur

  Op zaterdag 19 januari ben je welkom tussen 12.00 en 16.00 uur om een kijkje te nemen achter de schermen in de ateliers; een plek vol passie voor het coupeursvak, creativiteit en ambitie! Ook kun je al je vragen stellen omtrent het coupeursvak en het leertraject, leermeesters en leerling coupeurs ontmoeten, divers werk van de leerling-coupeurs zien en kun je je in te schrijven voor de opleidingen en cursussen. 

 • 09 mrt OPEN ATELIER VAN 12 - 16 uur

  Op zaterdag 9 maart ben je welkom tussen 12.00 en 16.00 uur om een kijkje te nemen achter de schermen in de ateliers; een plek vol passie voor het coupeursvak, creativiteit en ambitie! Ook kun je al je vragen stellen omtrent het coupeursvak en het leertraject, leermeesters en leerling coupeurs te ontmoeten, divers werk van de leerling-coupeurs zien en je in te schrijven voor de opleidingen en cursussen. 

   

 • Mannelijk pasmodel gezocht.

  Heb je maat M of L en ben je rond de 180 cm? Lijkt het je interessant een kijkje achter de schermen te nemen in de wereld van mode en theater? Meld je dan nu aan als mannelijk pasmodel.

  De studenten worden opgeleid om maatkleding de vervaardigen. Als pasmodel ben je een belangrijke factor binnen dit proces; de kledingstukken worden op jouw maten vervaardigd....

   

  Lees de gehele functie omschrijving hier
 • VLISCO X MEESTEROPLEIDING COUPEUR

  Partners in Craft: Meesteropleiding Coupeur x Vlisco.

  De winnaars van de Vlisco Fashion & Development competitie in Westelijk Afrika ontvingen een zesdaagse trainingsprogramma van de Meesteropleiding Coupeur. De winnaars uit Ghana en Ivoorkust zijn hiervoor speciaal naar Nederland gekomen. Gedurende het trainingsprogramma ontvingen zij o.a. een Masterclass korset maken en een training in speciale technieken. Waaronder het spelen met diverse Vlisco dessins in bestaande patronen en deze dessins toepassen om een patroon te creëren.

  Dit project is onderdeel van een door Vlisco geïnitieerd opleidings- en werktraject dat deelnemers in bovengenoemde landen opleidt zelfstandig met Vliscostoffen en in Vlisco-ateliers ter plekke te kunnen werken. 
  Het hele programma bestond uit een werkbezoek aan de Vliscofabriek in Helmond, een trainingsdag op Vlisco HQ in Amstelveen en het zesdaagse programma van en op de Meesteropleiding Coupeur.

  Bekijk de film

  Bekijk de foto's op onze Facebookpagina.

   

 • ARTIKEL FashionUnited: "Partners in Craft" Meesteropleiding Coupeur x Alvanon
 • Meesteropleiding Coupeur in TV-programma LifeStyleXperience

  Er is speciaal een item gemaakt over de Vakraad MITT: De mode- en interieurbranche waarin o.a. de directeur van de Meesteropleiding Coupeur de ambachtopleiding vertegenwoordigd en de ontwikkelingen van de mode-branche bespreekt.

  Uitzending Gemist?

  Bekijk de uitzending hier