raad van bestuur

  • Han Bekke
  • Hans Gerson
  • Joke Manson
  • Didi Whitlau

Didi Whitlau

Bestuurslid

Didi Whitlau is een zelfstandig gevestigd consultant op het gebied van gastvrijheidsindustrie en kan terugkijken op een lange carrière in de hotellerie. 

Vanaf de oprichting, ruim voor de school geopend werd, is al ze betrokken bij de Meesteropleiding Coupeur. Mart Visser, destijds bestuurslid, heeft haar hiervoor benaderd.

Eén van de onderwerpen binnen het hotelbedrijf die haar speciale belangstelling had, is het onderwijs.  Een ander aspect wat goed toepasbaar is, is het vakmanschap van de gastronomie dat een belangrijke rol in haar leven speelt.  

 

 

PERSBERICHT: Krachten bundelen voor de nieuwe generatie coupeurs

Vakmanschap van het hoogste niveau

Meesteropleiding Coupeur is hét voorbeeld als het gaat om verdiepend vakmanschap, ofwel vakmanschap op een hoger niveau. Streven naar perfectie, aandacht voor detail en kwaliteit… alles om te komen tot dat perfect gemaakte kledingstuk. Al eerder ging de Stichting Meesteropleiding Coupeur een nauwe samenwerking aan met het ROC van Amsterdam en HBO Drechtsteden. Dit resulteerde in een nieuwe geaccrediteerde 2 jarige Ad-opleiding én een nieuw ontwikkeld mhbo-traject tot Tailor Professional.

De Stichting Meesteropleiding Coupeur en haar opleidingen houden nu op te bestaan maar het verdiepende vakmanschap blijft behouden. Onder de vlag van het ROC van Amsterdam en HBO Drechtsteden worden met het mhbo- en Ad-traject twee nieuwe vakmanschapsopleidingen vormgegeven. Bij deze opleidingen worden de kennis, het netwerk en een aantal goederen van Meesteropleiding Coupeur ingezet. Op 12 april tekenden de drie partijen de officiële overeenkomst.

Klik om meer te lezen.

Meesteropleiding Coupeur sluit haar deuren

... maar de vakmanschapsopleiding wordt in een nieuwe vorm voortgezet door HBO Academy.

Informatie en vragen over de voltijdopleiding Tailor Professional: info@hbo-academy.nl 

www.hbo-academy.nl

Vragen over financien/administratie van Meesteropleiding Coupeur:

ariaan.witteveen@gmail.com

Meer nieuws