raad van bestuur

  • Han Bekke
  • Hans Gerson
  • Joke Manson
  • Didi Whitlau

Didi Whitlau

Bestuurslid

Didi Whitlau is een zelfstandig gevestigd consultant op het gebied van gastvrijheidsindustrie en kan terugkijken op een lange carrière in de hotellerie. 

Vanaf de oprichting, ruim voor de school geopend werd, is al ze betrokken bij de Meesteropleiding Coupeur. Mart Visser, destijds bestuurslid, heeft haar hiervoor benaderd.

Eén van de onderwerpen binnen het hotelbedrijf die haar speciale belangstelling had, is het onderwijs.  Een ander aspect wat goed toepasbaar is, is het vakmanschap van de gastronomie dat een belangrijke rol in haar leven speelt.  

 

 

Perfectie tot de laatste steek

"Het vak van coupeur zit in de lift, ook in Nederland, waar de meesteropleiding coupeur hooggekwalificeerde jonge vakmensen aflevert".

 

Lees hier het volledige artikel gepubliceerd in het Volkskrant Magazine van 7 maart 2020.

Positief advies accreditatie opleiding Tailor Professional

Nieuwsbericht

De unieke ambachtsopleiding Tailor Professional is een opleiding op niveau 5 (hbo-niveau) speciaal voor diegenen die het ambacht van kleding maken - letterlijk - naar een hoger niveau willen tillen. Er is door de betrokken onderwijsinstellingen hard gewerkt aan de accreditatie van de opleiding tot associate degree (Ad). Afgelopen december gaf het accreditatiepanel een positief advies uit aan het NVAO-bestuur.

Klik om meer te lezen. 

Meer nieuws