raad van bestuur

  • Han Bekke
  • Hans Gerson
  • Joke Manson
  • Didi Whitlau

Hans Gerson

Voormalig directeur Havenbedrijf Amsterdam & voormalig wethouder gemeente Amsterdam

Penningmeester

Hans Gerson ( 1947) heeft 40 jaar voor de gemeente Amsterdam gewerkt aan ruimtelijke ontwikkeling, grondbeleid, vastgoed en culturele ontwikkelingen. Ook is hij betrokken bij diverse stichtingen op non-profit gebied.

Hij is vanaf het begin bij de Meesteropleiding Coupeur betrokken geraakt vanwege zijn kennis van ambtelijk/bestuurlijk Amsterdam, zijn bestuurlijke ervaring en om de relatie tussen Meesteropleiding en de gemeente Amsterdam ( stadsdeel en centrale gemeente) goed te houden.

Perfectie tot de laatste steek

"Het vak van coupeur zit in de lift, ook in Nederland, waar de meesteropleiding coupeur hooggekwalificeerde jonge vakmensen aflevert".

 

Lees hier het volledige artikel gepubliceerd in het Volkskrant Magazine van 7 maart 2020.

Positief advies accreditatie opleiding Tailor Professional

Nieuwsbericht

De unieke ambachtsopleiding Tailor Professional is een opleiding op niveau 5 (hbo-niveau) speciaal voor diegenen die het ambacht van kleding maken - letterlijk - naar een hoger niveau willen tillen. Er is door de betrokken onderwijsinstellingen hard gewerkt aan de accreditatie van de opleiding tot associate degree (Ad). Afgelopen december gaf het accreditatiepanel een positief advies uit aan het NVAO-bestuur.

Klik om meer te lezen. 

Meer nieuws