Aanmelden Cursus

Aanmelden Cursus

Ben je geinteresseerd in het volgen van een cursus aan de Meesteropleiding Coupeur? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  • 1 Persoonlijke gegevens
  • 2 Ervaring & motivatie
Persoonlijke gegevens


Voor het volgen van een cursus van de Meesteropleiding Coupeur geldt de volgende procedure:
 
De kandidaat-cursist vult het aanmeldformulier volledig in en stuurt het aan de Meesteropleiding Coupeur.
Sommige cursussen zijn bedoeld voor vakmensen met basis vakmanschap en patroonkennis. De Meesteropleiding Coupeur beoordeelt naar aanleiding van het formulier of de kandidaat-cursist in deze gevallen voldoende basisvakmanschap bezit om deel te nemen aan de cursus en deelt haar oordeel schriftelijk mee.
Bij positief bericht dient de kandidaat-cursist een officieel cursusovereenkomst te ondertekenen en op te sturen naar de Meesteropleiding. 
Na ontvangst van de getekende cursusovereenkomst is de aanmelding definitief en wordt een factuur per e-mail verzonden. Het cursusgeld dient voor aanvang van de cursus te zijn betaald. 
 
Mocht je onverhoopt binnen een week geen reactie ontvangen, neem dan telefonisch contact met ons op 020 820 1153.

 

Vlisco Wax GlitterGlam wedding dress

Un grande merci a Meesteropleiding Coupeur

Francel Guezodje, een van de Vlisco Fashion Fund winnaars 2019, werkte in augustus vier weken in een atelier van de Meesteropleiding Coupeur en creëerde met Vlisco een unieke cocktailjapon en deze extravagante bruidsjurk.

Bekijk het filmpje hier


19 november Alvanon Plus Size Workshop

Targeting a modern woman that wants fashion, not just larger clothes

Op dinsdag 19 november vindt de Alvanon Plus Size Masterclass plaats op de Meesteropleiding Coupeur. Deze online cursus en masterclass is speciaal bedoeld voor fashion designers, product developers, patroonmakers en inkopers die zich willen verdiepen in de markt en doelgroep van grote (dames)maten.

 


Meer nieuws