Aanmelden Cursus

Aanmelden Cursus

Ben je geinteresseerd in het volgen van een cursus aan de Meesteropleiding Coupeur? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  • 1 Persoonlijke gegevens
  • 2 Ervaring & motivatie
Persoonlijke gegevens


Voor het volgen van een cursus van de Meesteropleiding Coupeur geldt de volgende procedure:
 
De kandidaat-cursist vult het aanmeldformulier volledig in en stuurt het aan de Meesteropleiding Coupeur.
Sommige cursussen zijn bedoeld voor vakmensen met basis vakmanschap en patroonkennis. De Meesteropleiding Coupeur beoordeelt naar aanleiding van het formulier of de kandidaat-cursist in deze gevallen voldoende basisvakmanschap bezit om deel te nemen aan de cursus en deelt haar oordeel schriftelijk mee.
Bij positief bericht dient de kandidaat-cursist een officieel cursusovereenkomst te ondertekenen en op te sturen naar de Meesteropleiding. 
Na ontvangst van de getekende cursusovereenkomst is de aanmelding definitief en wordt een factuur per e-mail verzonden. Het cursusgeld dient voor aanvang van de cursus te zijn betaald. 
 
Mocht je onverhoopt binnen een week geen reactie ontvangen, neem dan telefonisch contact met ons op 020 820 1153.

 

Perfectie tot de laatste steek

"Het vak van coupeur zit in de lift, ook in Nederland, waar de meesteropleiding coupeur hooggekwalificeerde jonge vakmensen aflevert".

Lees hier het volledige artikel gepubliceerd in het Volkskrant magazine van 7 maart. 

IN DE MAAK

Meesteropleiding Coupeur & De Bijenkorf 2021

Van 9 maart tot en met 6 juni 2021 presenteerde Room_On_The_Roof een mode expositie IN DE MAAK in de etalages van de Bijenkorf.

Meer nieuws