Cursusaanbod

Het actuele aanbod van onze cursussen

Naast de drie jaar durende voltijdopleiding biedt de Meesteropleiding Coupeur ook een deeltijd- opleiding, diverse cursussen en masterclasses aan. De modules worden gegeven door de besten uit het vak, zoals Michiel Keuper (Moulage), Leny Rief-Hofs (Passen, Vertekenen en Pomp Dameskleding), Inge Raadgever (Kostuumgeschiedenis), Denise van der Vegt (Historisch korset), Leon Klaassen Bos (Masterclasses Couture korset en Smokingjasje), Chris Ezerman (Herencolbert).

De planning van de cursussen voor dit schooljaar is op dit moment helaas nog niet volledig. Door de COVID-19 situatie worden onze leerlingen van de voltijd- en deeltijdopleiding verdeeld over meerdere ruimtes en meerdere dagen per week, ook in de weekenden. Vanwege de beperkte capaciteit in onze ateliers hebben we het plannen van sommige cursussen tijdelijk naar de achtergrond geschoven.  

Mocht je vragen en/of interesse hebben voor een cursus of masterclass kun je je het beste eerst (vrijblijvend) aanmelden via het aanmeldformulier. We plaatsen je dan op een mailinglijst van geïnteresseerden voor deze cursus en op die manier houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen. 

Wil je op hoogte blijven van het cursusaanbod? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op Instagram en facebook.

Perfectie tot de laatste steek

"Het vak van coupeur zit in de lift, ook in Nederland, waar de meesteropleiding coupeur hooggekwalificeerde jonge vakmensen aflevert".

Lees hier het volledige artikel gepubliceerd in het Volkskrant magazine van 7 maart. 

Te huur: Unieke passtudio voor ontwerpers en bedrijven

Naast Londen, New York en Hong Kong, ook in Amsterdam!

Kijk hier voor meer informatie of boek een passessie online.

Meer nieuws