Cursusaanbod

Alle informatie is nog onder voorbehoud

Naast de voltijdopleiding biedt de Meesteropleiding Coupeur ook diverse cursussen en masterclasses aan. De modules worden gegeven door de besten uit het vak zoals Marjon Leek (Kleding voor jezelf), Leny Rief-Hofs (Passen, Vertekenen en Pomp), Inge Raadgever (Kostuumgeschiedenis), Denise van der Vegt (Historisch keurslijf), Chris Ezerman (Herencolbert en Herenpantalon), Roy Verschuren (Historische damestailleur) en Marita Schoonheijm (Historische molensteenkraag).

Mocht je vragen en/of interesse hebben voor een cursus of masterclass kun je je het beste eerst (vrijblijvend) aanmelden via het aanmeldformulier. We plaatsen je dan op een mailinglijst van geïnteresseerden voor deze cursus en op die manier houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen. 

Wil je op hoogte blijven van het cursusaanbod? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Perfectie tot de laatste steek

"Het vak van coupeur zit in de lift, ook in Nederland, waar de meesteropleiding coupeur hooggekwalificeerde jonge vakmensen aflevert".

 

Lees hier het volledige artikel gepubliceerd in het Volkskrant Magazine van 7 maart 2020.

Positief advies accreditatie opleiding Tailor Professional

Nieuwsbericht

De unieke ambachtsopleiding Tailor Professional is een opleiding op niveau 5 (hbo-niveau) speciaal voor diegenen die het ambacht van kleding maken - letterlijk - naar een hoger niveau willen tillen. Er is door de betrokken onderwijsinstellingen hard gewerkt aan de accreditatie van de opleiding tot associate degree (Ad). Afgelopen december gaf het accreditatiepanel een positief advies uit aan het NVAO-bestuur.

Klik om meer te lezen. 

Meer nieuws