Cursusaanbod

Het actuele aanbod van onze modules

Naast de drie jaar durende voltijdopleiding biedt de Meesteropleiding Coupeur ook een deeltijd- opleiding, diverse cursussen en masterclasses aan. De modules worden gegeven door de besten uit het vak, zoals Michiel Keuper (Moulage), Leny Rief-Hofs (Passen, Vertekenen en Pomp Dameskleding), Inge Raadgever (Kostuumgeschiedenis), Marjon Leek (Kleding voor jezelf), Denise van der Vegt (Historisch korset), Leon Klaassen Bos (Masterclasses Couture korset en Smokingjasje), Chris Ezerman (heren colbert).

Een actueel overzicht van alle modules vind je in onderstaande brochure. Klik op de subtabjes op de website voor meer informatie per cursus. 

Meld je aan via het aanmeldformulier.

Bij vragen over de masterclasses en cursussen kan je ook contact opnemen met Meesteropleiding Coupeur op info@meesteropleidingcoupeur.nl of op telefoonnummer 020 820 1153.

 Wil je op hoogte blijven van het cursusaanbod? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op Instagram en facebook.

Perfectie tot de laatste steek

"Het vak van coupeur zit in de lift, ook in Nederland, waar de meesteropleiding coupeur hooggekwalificeerde jonge vakmensen aflevert".

Lees hier het volledige artikel gepubliceerd in het Volkskrant magazine van 7 maart. 

Te huur: Unieke passtudio voor ontwerpers en bedrijven

Naast Londen, New York en Hong Kong, ook in Amsterdam!

Kijk hier voor meer informatie of boek een passessie online.

Meer nieuws