Cursusaanbod

Het actuele aanbod van onze modules

Naast de drie jaar durende voltijdopleiding biedt de Meesteropleiding Coupeur ook een deeltijd- opleiding, diverse cursussen en masterclasses aan. De modules worden gegeven door de besten uit het vak, zoals Michiel Keuper (Moulage), Leny Rief-Hofs (Passen, Vertekenen en Pomp Dameskleding), Inge Raadgever (Kostuumgeschiedenis), Marjon Leek (Kleding op eigen maat), Denise van der Vegt (Historisch korset), Leon Klaassen Bos (Masterclasses Couture korset, Bias cut en Smokingjasje).

Een actueel overzicht van alle modules vind je in onderstaande brochure. Klik op de subtabjes op de website voor meer informatie per cursus. 

Meld je aan via het aanmeldformulier.

Bij vragen over de masterclasses en cursussen kan je ook contact opnemen met Meesteropleiding Coupeur op info@meesteropleidingcoupeur.nl of op telefoonnummer 020 820 1153.

 Wil je op hoogte blijven van het cursusaanbod? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op Instagram en facebook.

Vlisco Wax GlitterGlam wedding dress

Un grande merci a Meesteropleiding Coupeur

Francel Guezodje, een van de Vlisco Fashion Fund winnaars 2019, werkte in augustus vier weken in een atelier van de Meesteropleiding Coupeur en creëerde met Vlisco een unieke cocktailjapon en deze extravagante bruidsjurk.

Bekijk het filmpje hier


19 november Alvanon Plus Size Workshop

Targeting a modern woman that wants fashion, not just larger clothes

Op dinsdag 19 november vindt de Alvanon Plus Size Masterclass plaats op de Meesteropleiding Coupeur. Deze online cursus en masterclass is speciaal bedoeld voor fashion designers, product developers, patroonmakers en inkopers die zich willen verdiepen in de markt en doelgroep van grote (dames)maten.

 


Meer nieuws