Cursusaanbod

Het actuele aanbod van onze cursussen

Naast de voltijdopleiding biedt de Meesteropleiding Coupeur ook een deeltijdopleiding en diverse cursussen en masterclasses aan. De modules worden gegeven door de besten uit het vak, zoals Michiel Keuper (Moulage), Leny Rief-Hofs (Passen, Vertekenen en Pomp), Inge Raadgever (Kostuumgeschiedenis), Denise van der Vegt (Historisch keurslijf), Chris Ezerman (Herencolbert en Herenpantalon), Roy Verschuren (Historische damestailleur) en Marita Schoonheijm (Historische molensteenkraag).

Op dit moment zijn we druk bezig met de planning van verschillende cursussen in het schooljaar 2022-2023. Zodra er cursussen concreet worden ingepland wordt dit ook op de website gepubliceerd. 

Mocht je vragen en/of interesse hebben voor een cursus of masterclass kun je je het beste eerst (vrijblijvend) aanmelden via het aanmeldformulier. We plaatsen je dan op een mailinglijst van geïnteresseerden voor deze cursus en op die manier houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen. 

Wil je op hoogte blijven van het cursusaanbod? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op Instagram.

Perfectie tot de laatste steek

"Het vak van coupeur zit in de lift, ook in Nederland, waar de meesteropleiding coupeur hooggekwalificeerde jonge vakmensen aflevert".

Lees hier het volledige artikel gepubliceerd in het Volkskrant magazine van 7 maart. 

IN DE MAAK

Meesteropleiding Coupeur & De Bijenkorf 2021

Van 9 maart tot en met 6 juni 2021 presenteerde Room_On_The_Roof een mode expositie IN DE MAAK in de etalages van de Bijenkorf.

Meer nieuws