Aanmeldprocedure

De voltijdopleiding (2 jaar, 5 dagen in week) leidt je op tot “tailor professional”. Aanmeldingen voor de 2-jarige voltijdopleiding lopen uitsluitend via HBO Drechtsteden.

De aanmelding is in deze fase nog vrijblijvend. HBO Drechtsteden controleert of je voldoet aan de toelatingseisen. In dat geval start de toelatingsprocedure bestaande uit een intakegesprek en een toelatingsproef. Na een succesvolle afronding van de toelatingsproef wordt je aanmelding door HBO Drechtsteden omgezet in een definitieve inschrijving. 

Toelatingsexamen

De toelatingsprocedure bestaat uit een intakegesprek en een toelatingsproef. Bij een positieve beoordeling van het intakegesprek wordt de kandidaat uitgenodigd voor de toelatingsproef.  HBO Drechtsteden verzorgt de verdere inschrijving en betaling.

Vragen over de toelatingsprocedure kun je stellen via info@meesteropleidingcoupeur.nl 

Perfectie tot de laatste steek

"Het vak van coupeur zit in de lift, ook in Nederland, waar de meesteropleiding coupeur hooggekwalificeerde jonge vakmensen aflevert".

 

Lees hier het volledige artikel gepubliceerd in het Volkskrant Magazine van 7 maart 2020.

Positief advies accreditatie opleiding Tailor Professional

Nieuwsbericht

De unieke ambachtsopleiding Tailor Professional is een opleiding op niveau 5 (hbo-niveau) speciaal voor diegenen die het ambacht van kleding maken - letterlijk - naar een hoger niveau willen tillen. Er is door de betrokken onderwijsinstellingen hard gewerkt aan de accreditatie van de opleiding tot associate degree (Ad). Afgelopen december gaf het accreditatiepanel een positief advies uit aan het NVAO-bestuur.

Klik om meer te lezen. 

Meer nieuws